Hvad alder bør jeg begynde at spare For pensionering?

Stille dette spørgsmål til 100 mennesker og du vil modtage 100 meget forskellige svar. Kendsgerningen er der ingen rigtige alder til at starte. Men ikke ærgre sig (har jeg bare sige fret?) viden er magt!
At låne en linje fra Star Wars, “Brug kraft Luke.” Jeg taler om er renters rente. Da vores vigtigste mål er at finde en ideel alder at begynde opsparing, du har at forstå forskellen mellem simple og sammensatte interesse. Simpel interesse kan være regnede ved at tage en indledende investering, der tjener renter hvert år i en periode (Lad os sige) to år. Efter det første år har du din oprindelige investering plus renter. I det andet år er du har den oprindelige investering plus interessen for andet år i interesse fra det første år ikke tilføjet. Hvad du mangler, er, at du ikke tjener renter på den interesse, du allerede optjent. Det er ikke forværret. Kan du se hvor jeg har tænkt mig med dette? Med renters rente du tage den oprindelige investering og Tjen interesse i det første år, derefter i det andet år du tilføje initialinvesteringen plus renter fra det første år og Tjen interesse på hele beløb.
Nu hvor du kender forskellen, lad os se, hvordan to mennesker brug kraften!
Person A starter lagring i en alder af 25. De starter med en saldo på nul og bidrage $200 hver måned indtil pensionsalderen (65). Person A kan antages en gennemsnitlig årlig vækst på afkast på 12%, og gå på Pension med $2,061,941.74. Wow! Millionær status opnåede, to-fold.
Person B starter lagring i en alder af 40. Fordi person B er videre i livet, vil vi gå ud fra denne person startede med en indledende investering på $10.000 og bidrager dobbelt så meget, $400 om måneden, med de samme 12% gennemsnitlige årlige afkast. Person B går på Pension på samme alder (65) med $886,803.53. Hey, det er ikke fair! Nej, det er renters rente på det fineste. JØRGENSEN
Så hvad venter du? Sætte din pizza og burgere penge for bedre at bruge og begynde at spare! Din kærlighed håndtag vil takke dig for det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.