Skal det være let? Vælg et klikgulv

Måske står du og vil i gang med en renovering af huset eller lejligheden. Det kan også være, du overvejer at bygge dit eget hus eller et sommerhus på en tom grund. I alle tilfælde er der tonsvis af overvejelser, der er vigtige at gøre sig, inden man går i gang – materialevalg, indretning, farver og former.

Én af de ting, man bør beslutte, inden man går i gang, er, hvad for noget gulv, man kunne tænke sig. Det er trods alt bunden for byggeriet og det, der skal bære alt interiør. En god løsning er klikgulv. Det er let at lægge, og så er det let at holde rent.

Som med de fleste andre ting hænger pris og kvalitet sammen, når man kigger på klikgulve. Hvis du skal beklæde en hel eller flere etager, kan det være, du vil overveje at undersøge mere om et lån hos Compare Loans, så du ikke behøver at gå ned på kvalitet.

Hvis du allerede er i gang med renoveringsprojektet og står med en bunke regninger, kan du læse mere om dine muligheder for alligevel at låne til dit nye gulv her: compareloans.dk/laan-til-indfrielse-af-gaeld/.

Hvad er et klikgulv?

Du kender det måske allerede som laminatgulv. Det smarte ved det klikgulv er, at det samles ved en klikfunktion, der ikke gør brug af lim, skruer eller søm. Det gør altså, at du selv kan samle gulvet forholdsvis let, hvis du vil det.

Klikgulv er typisk nemt at rengøre, fordi de fleste overflader er laminat. Det betyder, at det er let at tørre af, og farve fra for eksempel madlavning, vil ikke hæfte sig fast, som det kan med planker.

Du kan få klikgulv i alle rum. Det er nemlig tilgængeligt med alverdens grafiske overflader, som efterligner:

  • Træ: du kan finde alle typer af træ, når du kigger på klikgulv. Og du kan få noget, som ligner planker, sildeben eller klodser. Det er også det mest populære.
  • Fliser: klik- og laminatgulv kan også købes med samme udtryk som fliser og klinker. Det kan ligne både marmor og forskellige, farvede klinker.